

## **Student Researcher Conference Timetable**

Who: College Students (from one college)

Where: At the university

Timings: 10:30AM-2:30PM

- 10:30am-10:45am- Introductions and icebreaker activity (15 mins)
- 10:45am-11:35am- Feedback session on being a young researcher (50 mins)
- 11:35am- 11:45am- Comfort Break- (10 mins)
- 11:45am-12:30pm- Presentation to the LH (45 mins)
- 12:30pm- 12:35pm- Certificates (5 mins)
- 12:35pm-1:20pm- Lunch (45 mins)
- 1:20pm-2:00pm- Campus tour (40 mins)
- 2:00pm-2:25pm- Student Life Talk (25 mins)

Who: School students (from more than one school)

Where: At the university

Timings: 10:30AM-2:00PM

- 10:00 10:30-Welcome to the conference and introductions
- 10:30 12:00- Student presentations and awarding of certificates
- 12:00 12:30- Lunch
- 12:30 1:15- Feedback session with Group A / Campus tour Group B
- 1:15 2pm- Feedback session with Group B / Campus tour Group A
- 2pm-Close